Assemblea de Maulets del Berguedà
encenem la flama de la revolta Maulets del Berguedà
Actualitat

dijous, 7 d’octubre del 2010

Maulets celebra la seua Assemblea Nacional 2010 a Benifairó de la Valldigna (la Safor)

En el vint-i-dosè aniversari de la seua assemblea fundacional l’any 1988 a la Garrotxa, Maulets, el jovent independentista revolucionari, ha celebrat durant els dies 1, 2 i 3 d'octubre la seua Assemblea Nacional a Benifairó de la Valldigna, a la comarca de la Safor. Els eixos centrals del debat, la reflexió i la construcció de línies de treball han estat la lluita contra el patriarcat i per l'alliberament sexual, el combat contra les ofensives del capital i les crisis que, actualment, obren possibilitats històriques de transformació, els nous reptes i oportunitats que ens ofereix la presència de persones migrades al nostre país i la situació i l’estructuració del Moviment Català d’Alliberament Nacional (MCAN).

Maulets, com a organització de joves de l’Esquerra Independentista, es reafirma en la seua voluntat de treballar colze a colze amb altres organitzacions i sectorials del MCAN, intensificant i ampliant les seues relacions amb altres col·lectius, posant especial èmfasi en el treball amb el jovent independentista i crític dels Països Catalans. Així mateix, ens reafirmem en el compromís de seguir potenciant i donant suport actiu al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), l’organització antirepressiva Alerta Solidària i les Candidatures d’Unitat Popular (CUP). A nivell sociolaboral, Maulets pren el compromís de potenciar la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i iniciar un debat en el conjunt de l'MCAN sobre la necessitat de construir un sindicat de classe i nacional referent. En l’àmbit de la defensa de la llengua, prenem el compromís de treballar conjuntament amb la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL), i en l’àmbit de la lluita LGT+, amb els Joves per l’Alliberament Gai (JAG). Prenem el compromís de continuar treballant per resoldre de manera definitiva la divisió en l’àmbit juvenil de l’EI i així construir conjuntament una alternativa anticapitalista juvenil dels Països Catalans.

Maulets renova el seu compromís en la lluita per l’alliberament nacional i social del poble català i expressa la seua voluntat d’esdevenir una eina transformadora d’autoorganització del jovent de les classes populars dels Països Catalans.

Seguim avançant, sense renúncies, amb coherència i des d’avui mateix, cap al nostre alliberament definitiu.

El combat maulet continua!

Visca la terra!

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Països Catalans, octubre de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

destacats

Llibertat.cat

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: bergueda@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<