Assemblea de Maulets del Berguedà
encenem la flama de la revolta Maulets del Berguedà
Actualitat

divendres, 2 de desembre del 2011

Crònica de l'acte de presentació de l'opuscle "En defensa del marxisme"

Una vintena llarga de persones van assistir el divendres passat dia 25 a la presentació de l'opuscle “En defensa del marxisme” publicat ja fa uns mesos pel Moviment en Defensa de la Terra. La presentació, que es va realitzar a la biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga va comptar amb la presència de dos militants de l'MDT i de la CUP, en Carles Castellanos i en Xavi Oca.

Va començar parlant en Carles Castellanos, que va fer una breu revisió històrica del marxisme al llarg dels anys. A continuació, en Xavi Oca va fer una síntesi de l'opuscle, tractant els temes més importants i explicant els conceptes de manera didàctica i relacionant-los amb exemples de la vida política i social actual. Per acabar, hi va haver un torn de preguntes que va generar un debat molt interessant sobre diverses qüestions, com pot ser l'estructuració de moviment i la construcció d'hegemonies.

Des de l'assemblea de Maulets del Berguedà volem agrair la presència dels ponents i de tots els assistents a l'acte. Us esperem en els propers actes que organitzem.

Independència i Socialisme!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

destacats

Llibertat.cat

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: bergueda@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<